CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Iklan

KOLEKSI NIQAB/PURDAH@MASTURAT

Koleksi Ready Stock 2014


















 PURDAH TALI GETAH 
 Purdah 2Layer 
RM25.00 Termasuk caj Pos.


Purdah 3Layer Trim Satin
RM30.00 Termasuk Caj Pos

READY STOCK
SET TUDUNG & PURDAH GETAH
KOLEKSI WARNA-WARNA GELAP SAHAJA
* TUDUNG LABUH BULAT SAIZ 36"
* PURDAH KEDUT TALI GETAH
* FREE DAGU/KEKEK




 ANTARA GAMBAR2 YANG SEMPAT DIAMBIL
Nama Kod & Harga Termasuk Caj Pos:-
 Hitam Hanan =RM65.00/sm @ RM70.00/ss
BiruGelap Hanan =RM65.00/sm @ RM70.00/ss
Hitam Delima =RM65.00/sm @ RM70.00/ss
BiruGelap Delima =RM65.00/sm @ RM70.00/ss
Hitam Ezora =RM60.00/sm @ RM65.00/ss
Hitam Daisi =RM50.00/sm @ RM55.00/ss
DarkGreen Daisi =RM50.00/sm @ RM55.00/ss
DarkPurple Azilea =RM55.00/sm @ RM60.00/ss
DarkMeroon Azilea =RM55.00/sm @ RM60.00/ss

KINI PEMAKAI PURDAH/NIQAB BOLEH MEMBELI ATAU MEMBUAT TEMPAHAN DI
 AL-AISY COLLECTION 
PELBAGAI GAYA & FESYEN PURDAH/NIQAB!!! 



READY STOK
Tudung Lycra Plain biasa BIRUTUA saiz 2XL Set Purdah Style SYRIA Berdagu FREE Inner 
RM60.00 TERMASUK POSTAGE
READY STOK ADA 2SET


 NIQAB/PURDAH DD 
READY STOK ODER SEKARANG!!!!!

*PURDAH/NIQAB TUDUNG LABUH*

Terdapat 2 pilihan style purdah/niqab boleh di tempah. Berminat utk membuat tempahan just inform us!!! :-)
Pilih KAIN tudung dulu than boleh buat purdah/niqab sama ade kain plain atau bercorak. Harga setiap tempahan mengikut harga semeter kain.
Semua kain bercorak sesuai untuk tempahan purdah/niqab. Sila lihat pelbagai jenis kain tudung dari Blog AL-AISY COLLECTION

CEPAT ODER SELAGI STOK MASIH ADA!!!!! 
*PURDAH/NIQAB CHIFFON*
SANGAT RINGAN, SEJUK, & SELESA DIPAKAI
HARGA 
RM25.00 TERMASUK CAJ POS
NOW READY STOCK!!! BOLEH ODER
NOW READY STOCK!!! BOLEH ODER
NOW READY STOCK!!! BOLEH ODER


PURDAH 4SEGI BERLAPIS STYLE IKAT ORIGINAL OMAN Warna HITAM
RM35.00 Termasuk Caj Pos






 Sarung Tangan Panjang =RM15.00/sm@RM20.00/ss
Sarung Tangan Pendek =RM12.00/sm@RM15.00/ss



36 comments:

nf2artey

assalamualaikum..nk tye..mcm mne nk wt temphn.n ad x tdung wrna putih xjrg n brsrta dgn niqab trus.

AISYAH

w.salam nf2artey...nak buat tempahan better sms or call 013-6022645 utk tanye stok....tudung putih dgn niqab boleh buat just pilih kain nama tudung than saiz...ok dear, Tq

izz999

salam.. purdah yg bercorak2 boleh di tempah tak? maksudnya purdah sahaja tanpa tudung..purdah ni untuk dipadankan dengan pemakaian tudung2 moden seperti pashmina, shawl, n tudung akel..

AISYAH

W.salam izz999, insyaAllah boleh...boleh purdah sahaja TAPI minimum mesti beli dalam 5helai keatas kalau sehelai sahaja tak boleh...purdah yg brgetah shj..ok! Tq izz999

izz999

contoh corak-corak yg boleh dipilih yg macam mana ek? ade x selain daripada contoh2 diatas?

AISYAH

kain yg boleh dipilih smua jenis kain tudung, contoh kod kain yg sangat2 available banyak stok utk kain brcorak kod KAKTUS, kod kain plain kod AZILEA....itupun kena cek semula kod kain yg diminta utk make sure stok kain ada lg...ok izz999, Tq

AISYAH

Aslmkum nf2artey, AL-AISY nak syor incase brminat nak buat tempahan tudung warna putih & niqab sekali yg penting tak jarang better kain ALWAN kod TAW01 snow white is better...kalau nak ade corak2 bunga2 kain tudung MELATI kod ME01 putih salji or kain tudung LOTUS kod TLO01 snow white...ok, Tq

izz999

cantik jugak kain2 kaktus..tapi tempahan untuk purdah sahaja berapa RM untuk sehelai? postage kira macam mana pulak? berapa hari siap daripada taikh yg ditempah?

AISYAH

untuk kain KAKTUS sehelai purdah RM18.00 tapi jika ambik lebih dari 5 helai ++ AL-AISY kira RM15.00.
Postage AL-AISY kira 2helai purdah RM6.00.
Tempoh dalam 1minggu paling lewat 2minggu...InsyaAllah. Tuan yg menempah pun kena doa dgn Allah minta d prmudahkan segala urusan & brg selamat sampai.
Ok izz99, TQ.

nurul asyiqin

assalammualaikum ukhti..kalau nak buat tempahan untuk niqab 4segi tu mcm mne yer?

AISYAH

Wa'alaikummussalam nurul asyiqin,
Selamat Hari Raya Aidilfitri!
InsyaAllah next weeks AL-AISY akan mulakan operasi semula, so nurul asyiqin boleh buat oder niqab 4segi warna ape & brape helai nak beli? AL-AISY akan ambik utk listkan dulu smua costemer yg nak membeli, bila AL-AISY beroperasi semula kami akan inform as soon as posible, Ok dear! TQ

Hanny

Salam ya ukhti..
Nak tnya untuk tempahan tahun baru dah buka ke?
Saya nak tempah tudung syria v shape skali ngan niqab..

AISYAH

W.salam....dah ONLINE my dear...
nak buat oder better terus by sms 0136022645
Tq

NSNK.

Assalamuaalaikum , mcm mane nak tempah ya ??

Norul Haniza

nk tempah purdah bercorak.tapi kain plh d blog admin @ kami yg kne pos kain sndri?

AISYAH

w.salam...nak tempah just pilih kain kod tudung ape? Better utk maklum balas segera sila contact or sms hotline AL-AISY 0136022645.
Terima kasih.

AISYAH

Semua material kain boleh dibuat purdah. Just inform al-aisy utk cek stok kain dulu. Terima Kasih.

AISYAH

First, inform nama kod tudung utk al-aisy cek stok kain dulu. Than boleh terus oder utk purdah TIDAK perlu hantar kain. Oder terus dgn kami, buat payment tanda confirm than al-aisy proses oder.
Terima Kasih.

Hamba ALLAH

Salam..saya nak beli purdah chiffon coklat..saya dah sms..NQPA502

AISYAH

W.salam....al-aisy dah balas by sms yer. Tq

akma khalid

assalamualaikum , al-aisy ni masih beroperasi ke tak yer ? :)

AISYAH

w.salam
Alhamdulillah al-aisy masih beroperasi sampai sekarang macam biasa. Harap maklum. Terima Kasih.

Nurul Hidayah

assalammualaikum.. saya nux tempah dark green daisi rm55.00 biler boleh dapat ermm.. nux sblum raya .. nama: nurul hidayah alamat:f-g-8 pangsapuri bukit kuda klang poskod:41300 no.tel: 0169266812

AISYAH

w.salam
Sorry lambat reply...nak respon segera better contact al-aisy by phone 013-6022645.
Set tudung purdah darkgreen still ade lagi...jika berminat sila sms al-aisy. Harao maklum, terima kasih.

SITI HAJAR MOHD NASIR

assalamualaikum ukhti,mcm mna nk tmpah niqab chiffon rm17.00 tu

AISYAH

w.salam...direct sms 013-6022645 al-aisy, dah confirm buat payment than sms bukti payment no.reference after that al-aisy akan cek lastly oder akan diproses. Harap maklum, terima kasih.

Ain Rahim

Assalammualaikum , boleh saya tahu macam mne nak order ? Dan ingin membat pembayaran ? :)

AISYAH

w.salam...nak oder by sms 013-6022645. Nyatakan kod, bentuk & saiz tudung yg ingin dioder.
After confirm stok pembayaran boleh transfer or bank-in.
boleh inform al-aisy paymentnya nak dibuat di acc.b.islam/cimb/maybank.
Terima Kasih.

Rian Novita

Assalamulaikum ukhty...itu pengiriman. nya byar kah untuk sabah
syukron

Muz Aisy

w.salam Rian Novita...ade buat oder ker dengan al-aisy collection? sbabnya al-aisy tak dpt sebarang oder under nama Rian Novita.
Harap Maklum.
Terima Kasih.

alaisy aisyah

Rian Novita...maaf dari al-aisy, iya al-aisy biasa buat pghantaran di Sabah & Sarawak.
Harap Maklum.
Terima Kasih.

Sweet Ummi Choc

assalamualaikum..saya sangat berminat dengan niqab yang berkedut2 ..tetapi saya nk yang tidak bergetah sbb saya suka pakai pin kat luar sahaja..kalau macam tu berapa ya?

alaisy aisyah

W.salam...boleh, sehelai RM18.00 shj blum trmasuk postage. Nak warna ape yer??? Sila beri detail oder purdah/niqab yg nak dioder.
Terima kasih.

Fatihin Tyka

assalamualaikum.. purdah 2 layer yang labuh belakang tu brp..??

Siti Noor Huda

Assalam...niqab 2 layer tu brape termsuk post yerk???

eylamustafa

Assalamualaikum . Macam mana nak order ye ? Ade number phone atau wechat ? Untuk dapatkan maklumat dengam lebih cepat

Post a Comment